2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 50. YIL AHMET MERTER İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Sayın Velilerimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 10:30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Yeterli çoğıunluk sağlanamadığı takdirde  1 Kasım 2023 Çarşamba günü Genel Kurul toplantısı tekrarlanacaktır.

Toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlıklı günler dileriz.

Sami ÖZ

Yayın: 09.10.2023 - Güncelleme: 09.10.2023 15:17 - Görüntülenme: 345