Birinci Dönem Çalışmalarımızı Tamamladık.

Disiplinlerarası yaklaşımı yeniden yorumlayarak farklı disiplinlerin eş değerde yer aldığı, iş birliğini benimseyen, fen ve bilgisayar bilimi öğretimini, sosyal bilim dalları ile bütünleştiren, bilgi işlemsel düşünme becerilerinin hayata adapte edildiği, programlama ve öğretim araçlarının etkin kullanıldığı, robotik ve oyun tasarımı ile eğlenerek üreten, kendini sürekli güncelleyen disiplinlerarası bir eğitim modeli olan Harezmi Eğitim Modeli çalışmaları, okulumuzda Rehber öğretmenlerimiz Nuran Sarıkaya Sizgen, Merve Duman; İngilizce öğretmenimiz Emine Nazlı Aksu, Sınıf öğretmenimiz Mustafa Aydemir tarafından yürütülerek ve 4. sınıf öğrencilerimizle beraber farklı deneyimlerle eğlenerek öğrenmeyi hedef alan ilk dönem çalışmalarını tamamlamışlardır. Birinci dönem yapılan çalışmalara ait videomuzu sizlere sunuyoruz.

Haber: Emine Nazlı Aksu (İngilzce Öğretmeni)

Yayın: 25.01.2023 - Güncelleme: 25.01.2023 15:33 - Görüntülenme: 141