İSTANBUL / GÜNGÖREN - 50. Yıl Ahmet Merter İlkokulu

eTwinning Okul Rozeti Yenilendi.

Okulumuz, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş Avrupa Okul Eğitimi Platformunda(ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi tarafından 2023-2024 yılı *eTwinning Okul Etiketi *Ödülüne layık görülmüştür.

Öğrencilerimizle gösterdiğimiz yoğun çaba ve emek yolculuğumuz  sonucunda ödül alan okulumuz Avrupa ve Türkiye'deki sayılı okullar arasında yer alarak eTwinning için rol modeller olan, tanınan ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan biri niteliğindedir.

Okulumuz 2021 yılında kazandığı eTwinning Okulu Rozetini bu yıl da ‘Yeniden Rozet Kazanarak’ devam ettiriyor. Bu başarıda emeği geçen tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi  tebrik ediyoruz.

Haber: Fatma Şahin (İngilizce Öğretmeni - eTwinning Okul ve İlçe Koordinatörü)

04-05-202304-05-2023

Yayın: 04.05.2023 - Güncelleme: 04.05.2023 15:09 - Görüntülenme: 284