Let's Read and Speak eTwinning Projesi Başlıyor

Projemiz, öğrencilerimizin seviyesine göre seçeceğimiz Dünya Klasiklerini okuyup kitapları tartışacağımız bir eTwinning projesidir. Projenin amacı, öğrencilerimizin Dünya Klasikleri hakkında bilgi edinebilecekleri ve kitaplar hakkında konuşabilecekleri bir alan yaratmaktır. Kullanılacak çeşitli Web2.0 araçları ile hem uzaktan eğitim hem de yüz yüze eğitim ile öğrencilerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Proje sonunda ortak bir kitap yayınlayarak kendilerini ifade etme ve yabancı dil becerilerini, kültürel etkileşimi de geliştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca proje sonunda ortak bir kitap yayınlayarak ifade etme yeteneklerini artırmayı, yabancı dil ve kültürel aktiviteyi artırmayı hedefliyor.

Bu proje çalışmamızda, öğrencilerin Dünya Klasiklerini ve okuma becerileri kazanmış yazarları tanımalarını bekliyoruz. Kendilerini ifade etme ve sunum becerilerini de geliştireceklerini umuyoruz. Kitap okuma becerileri kazanmış dünya klasikleri ve yazarlarını tanımış olmalarını sağlayacaktır.

Haber: Sedat Işık (Sınıf Öğretmeni)

Yayın: 03.03.2021 - Güncelleme: 14.09.2021 15:39 - Görüntülenme: 996