Mangala, Pentago, Equilibrio, Q-Bitz ve Küre Oyunları Turnuvası

Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu ile Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü arasında 30.12.2021 tarihinde öğrencilerin düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olmasını, akıl ve zekâ oyunları ile vakitlerini daha verimli geçirmelerini sağlayarak bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini desteklemek ve ülke genelinde akıl ve zekâ oyunları konusunda farkındalık oluşturulmasını desteklemek amacıyla "Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası İş Birliği Protokolü" imzalanmıştır.

Bu protokol kapsamında, Mangala, Pentago, Equilibrio, Q-Bitz ve Küre oyunları turnuvası 28 Mart 2022 – 6 Nisan 2022 arasında okulumuzda düzenlenecektir. Katılım göstermek isteyen öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerine başvuru yapabilirler.

18-02-2022

Yayın: 18.02.2022 - Güncelleme: 18.02.2022 10:32 - Görüntülenme: 724