ÖDM Platformunda Yayımlanan Kılavuz Kitaplar

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde ve UNICEF Türkiye Temsilciliğinin teknik ve finans desteği ile yürütülmüş "Engeli Olan Çocuklar İçin Okul Öncesi Eğitimi ve İlkokulda Değerlendirme Çerçevesi Geliştirilmesi Projesi" kapsamında okul öncesi ve ilkokulda sınıf içi değerlendirme süreçlerinin düzenlenmesi amacıyla öğretmenler ve aileler için kılavuz kitaplar hazırlanmıştır. Ayrıca yine Genel Müdürlüğümüz ile UNICEF Türkiye Temsilciliği işbirliğinde "Okul ve Sınıf Tabanlı Değerlendirmeye Dayalı Öğretmen Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi (OSTD)" projesiyle sınıf içi ölçme ve değerlendirme yöntemlerinin ihtiyaçlar doğrultusunda derse dâhil edilmesi amacıyla öğretmenler, yöneticiler ve rehber öğretmenler için toplamda on bir alanda ölçme ve değerlendirme kılavuz kitapları oluşturulmuştur. Kılavuz Kitaplara ulaşmak için Tıklaynız.

27-09-2021

Yayın: 27.09.2021 - Güncelleme: 27.09.2021 11:51 - Görüntülenme: 316