Oyuncak Yardımı Kampanyası

Değerli velilerimiz; ne yazık ki ülkemizde yaşanan asrın felaketinde 50.Yıl Ahmet Merter İlkokulu ve Anaokulu Ailesi olarak el ele verip ihtiyacı olanlara binlerce gıda, giysi ve kişisel bakım ürünleri yardımında bulunduk. Destek olan bütün velilerimize çok çok teşekkür ediyoruz.

Şimdi de çocuklar için tek yürek olma zamanı... Yaşanılan felaket sonrası afet bölgesinde bulunan çocuklarımızın büyük zorluklar içerisinde olduğunu biliyoruz. O bölgede çalışan yardım kuruluşlarından oyuncağa ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Onların yüzünde minik de olsa bir tebessüm görmek amacıyla koca yürekli ailemizle oyuncak, yaşlarına uygun okuma ve boyama kitapları ile boya malzemeleri topluyoruz. Malzemeler 13-14 Şubat 2023 tarihlerinde 10:00-16:00 saatleri arasında okulumuzda toplanacaktır. Getirilecek olan malzemelerin yeni olması ve oyuncakların pelüş olması tercih edilmektedir.

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler...

07-02-2023

Yayın: 10.02.2023 - Güncelleme: 10.02.2023 17:50 - Görüntülenme: 248