Okulumuz hakkında olumlu - olumsuz görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

May

Learn With Songs Enjoy With Web 2.0 eTwinning Projesi kapsamında, tüm öğrencilerimizde birlikte şarkılar söyleyerek dans ettik.

Şbt

Projemiz Ilkokul 2,3, ve 4. sinif öğrencilerinin okulda ogrendikleri İngilizce kelime ve cumle yapılarını drama, oyun, sarki ve web2.0 araçları yolu ile evde anne ve babalarına öğretmelerini ve ailece projemizin başında belirlenen bir web2.0 aracını kullanarak oyun hazırlamalarını amaçlamaktadır . Projemiz Eylül ayında başlayıp Haziran ayında bitecektir.Projemiz  kapsamında  öğrencilerimiz  aileleriyle birlikte İngilizce tanışma diyalog videoları çektiler.Learning  apps ve cram  web2  araclarıyla oyun hazırladılar.Yeni yıl kartları hazırlayarak Bursa'daki proje partner arkadaşlarıyla yeni yıl dileklerini paylaştılar.