İSTANBUL / GÜNGÖREN - 50. Yıl Ahmet Merter İlkokulu

May

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde-67 gereğince; 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında okul öncesi eğitim kurumlarında ücretlerin aşağıda belirtilen taban ve tavan miktarlar arasında alınmasına Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Ücret Tespit Komisyonu'nda oy birliğiyle karar verilmiştir. Komisyon kararı, Valilik Makamı'nın 06.05.2022 tarihli ve 49075978 sayılı oluruyla da uygun görülmüştür.

May

Yemekhane Mayıs Ayı Yemek Listesi

Nis

Günümüz dünyasının en önemli sorunları arasında yer alan uyuşturucu madde kullanımı, bağımlılığa neden olabilen, tedavi edilebilir ancak kronik bir sağlık problemidir. Madde bağımlılığı ve kullanımının ticaret suçuna neden olması, kişiye olan nörolojik etkileri ve buna bağlı olarak farklı suçlara karışılması, önemli bir toplumsal güvenlik sorununu da beraberinde getirir. Sorunla ilgili güçlü bir mücadelenin sürdürülmesi, uyuşturucu suçlarının arkasında yatan nedenlerin ve risk faktörlerinin belirlenerek etkin strateji ve faaliyetlerin yürütülmesi ile mümkündür. Uyuşturucu suçlarından kadınların erkeklerden daha uzak kalması, madde kullanıcılarının büyük çoğunluğunun aile fertleriyle birlikte yaşaması sebebiyle, başta Anneler olmak üzere, yetişkinler ve kamu çalışanlarına, toplumu bilinçlendirme ve toplumda farkındalık oluşturmak adına "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında okullarda NARKOREHBER eğitimleri verilmektedir.

Bu kapsamda, Güngören Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile Narkotik Suçlarla Mücadele Tubim Büro Amirliğinin koordinesinde öğrenci velilerine yönelik "En İyi Narkotik Polisi Anne" konulu eğitim 04.04.2022 tarihinde Pazartesi günü (Bugün) saat 20.30-21.30 arası  Zoom uygulaması üzerinden düzenlenecektir. Eğitime katılmak için tıklayınız.

Nis

Yemekhane Nisan Ayı Yemek Listesi

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Aydan AYDIN ile Otizmi Anlamak üzerine gerçekleştirilecek etkinliğe tüm öğretmenlerimiz ve velilerimiz davetlidir.

1 Nisan Cuma günü, Saat: 19.00-21.00

Zoom ID: 704 586 52 16

Şifre: Otizm

Mrt

Okulumuzun yer aldığı Çevre Dostu 1000 Okul Projesi kapsamında, 29.03.2022 Salı günü saat 20.00 de Temiz Atık Derneği Başkanı Esra KARA 'nın, "Geri Dönüşümün Bilinmeyen Yüzü" adlı Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi eğitimi olacaktır. Velilerimizi bu çevrimiçi eğitime davet ediyoruz. Eğitime Katılmak için tıklayınız. (Parola: 166876)

Mrt

Değerli veliler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü uhdesinde yürütülen Veli Akademileri Projesi kapsamında, 24 Mart Perşembe günü saat 20.00 de klinik psikolog Ahmet Kara ile sosyal medya bağımlılığı üzerine konuşacağız. Tüm velilerimizi bekleriz. Zoom toplantı bağlantı linki için tıklayınız.

Yemekhane Mart Ayı Yemek Listesi

Şbt

Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu ile Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü arasında 30.12.2021 tarihinde öğrencilerin düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olmasını, akıl ve zekâ oyunları ile vakitlerini daha verimli geçirmelerini sağlayarak bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini desteklemek ve ülke genelinde akıl ve zekâ oyunları konusunda farkındalık oluşturulmasını desteklemek amacıyla "Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası İş Birliği Protokolü" imzalanmıştır.

Bu protokol kapsamında, Mangala, Pentago, Equilibrio, Q-Bitz ve Küre oyunları turnuvası 28 Mart 2022 – 6 Nisan 2022 arasında okulumuzda düzenlenecektir. Katılım göstermek isteyen öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerine başvuru yapabilirler.

Şbt

Bu kapsamda, Güngören Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile Narkotik Suçlarla Mücadele Tubim Büro Amirliğinin koordinesinde öğrenci velilerine yönelik "En İyi Narkotik Polisi Anne" konulu eğitim 17.02.2022 tarihinde Perşembe günü saat 14.00'de okulumuz konferans salonunda düzenlenecektir.

Aşağıda yer alan okullarımızın velilerini okulumuzda düzenlenecek olan eğitime katılımlarını bekliyoruz.

50. Yıl Ahmet Merter İlkokulu

Şiir Mektebi Ortaokulu

Alparslan Ortaokulu

Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tozkoparan Ortaokulu

Polis Amca Anaokulu

Şbt

01.03.2022-07.03.2022 tarihleri arasında "Yeşilay Haftası" olması nedeniyle "Sağlıklı Yaşam" ile ilgili farkındalık videolarını (sloganlı) çekerek videolarınızı aşağıdaki linke tıklayarak 21 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 17.00 ye kadar yükleyebilirsiniz.

Yüklenecek olan video dosyasına kurum ilçesi ve okul adınında yazılması gerekmektedir. Bilginize.

Videolarınızı yüklemek için tıklayınız.

Şbt

Sayın velilerimiz, okulumuzda gerçekleştirdiğimiz bilim & sanat & spor akademisi çalışmaları kapsamında SATRANÇ & AKIL OYUNLARI kursumuz 2. dönemde devam etmektedir. Ayrıca okulumuzda 2. dönem KEMAN kursu da açılacak olup kurslara kayıt olmak isteyenler okul idaresine başvuru yapabilirler.

Yemekhane Şubat Ayı Yemek Listesi

Ara

Değerli veliler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü uhdesinde yürütülen Veli Akademileri Projesi kapsamında, 5 Ocak Çarşamba günü saat 13.00 de okulumuz konferans salonunda Klinik Psikolog Huriye Tak tarafından sunulacak olan "Aile İçi Şiddetsiz İletişim" adlı seminer programına davetlisiniz.

Ara

2015 Ekim-Kasım-Aralık doğumlu, 2016, 2017 ve 2018 doğumlu okula hiç devam etmemiş çocuklar için 25.12.2021 tarihinden itibaren evinize en yakın resmi okul müdürlüklerine başvurabilirsiniz.

Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü