Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılı ders saatleri zaman çizelgesi aşağıda sunulmuştur.

Anasınıfı ve 1. Sınıf Listeleri Okulumuz Giriş Kapısına Asılmıştır.

Şbt

2021 Afet Eğitim Yılı kapsamında,  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından hazırlanan "Birey ve Aileler için Afet Bilinci Eğitimi" sunumuna ulaşmak için tıklayınız.

Kas

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlatmış olduğu Sıfır Atık Projesi kapsamında, okulumuz projenin gerektirdiği şartları yerine getirip getirmediğinin ölçülebilmesi için "Sıfır Atık Belgesi" ne başvurumuzu yaptık.

Kas

Okulumuz, pandemi sürecinin etkili ve doğru yönetilebilmesi için temizlik ve dezenfeksiyon plan/talimatları hazırlamıştır. Hazırlanan temizlik ve dezenfeksiyon plan/talimatlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kas

Tüm dünyada etkisini gösteren Covid 19 salgını ve ülkemizin coğrafi konum olarak deprem kuşağında yer alması nedeniyle; olabilecek can ve mal kaybını en aza indirmenin yollarından bir tanesi de toplumun her kesiminde deprem ve salgın hastalık bilincini oluşturmaktır.

Bu amaçla yurdumuzda her yıl 12 Kasım günü "Afet Eğitimi Hazırlık Günü" olarak ilan edilmiştir.

Bu nedenle, kendimizi ve çevremizdekileri gelecek bir afete hazırlamak için afet bilincini yükseltmek, alınan önlemlerle afet riskinin azaltılabileceği bilgisini yaygınlaştırmak amacıyla farklı zamanlarda gerçekleştirilen çeşitli eğitim faaliyetlerine katılımların sağlanması ve ayrıca Millî Eğitim Bakanlığınca uygulamaya konulan "Okul Tabanlı Afet Eğitimi Projesi" kapsamında hazırlanan afet eğitimlerinde eğitim materyali olarak kullanılmak üzere öğretmenlere ve öğrencilere yönelik hazırlanan Afet Eğitim Etkinlikleri El Kitabını sizlere sunuyoruz. Değerli öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Mrt

Güngören İlçe Sağlık Müdürliüğü tarafından hazırlanan korona virüs sunum ve broşür için ilgili linklere tıklayabilirsiniz.

Mrt

"Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu" tarafından yeni tip corona virüs (Covid-19) broşürü hazırlandı...

Yeni Koronavirüs (2019-nCov) ilgili detaylı bilgilenme için;

https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/bulasici-hastaliklar/2019-n-cov.html adresini ziyaret ediniz.

Sayın İlgili Kişi,

Sizin ya da sizi ilgilendiren herhangi bir konuda,

"Web Sitemiz" ya da "Sosyal Medya Hesaplarımız" içeriklerinde farkına vardığınız, bizim farkına varmadığımız, izniniz dışında, sehven yer verdiğimiz herhangi bir bilgi, içerik ya da görsel(ler) var ise okul yönetimine bilgi vermeniz önemle duyurulur.

Tel: 0212 553 95 88

E-posta: ahmetmerter50@gmail.com